Pocitron

Tips & Råd

Läs gärna våra tips och råd om hur du får en mer avslappnad vardag med våra massagestolar. Ta del av våra texter för att få inspiration till vilken massagestol du ska investera i till ditt företag eller till dig själv. Vi erbjuder alltifrån exklusiva och lyxiga modeller till prisvärda varianter. Önskar ni inte att köpa en massagefåtölj går det bra att hyra också. Vi erbjuder alltid fri frakt och räntefri avbetalning upp till 24 månader. 

Massagepistol

Guide: Vad är en massagepistol bra för egentligen?

Vad är en massagepistol bra för egentligen? Här hittar du svaret! Kolla in våra tre fördelar med denna smidiga massageapparat & varför den är så effektiv
Läs mer om fördelarna med massagepistol

Skön massagekudde med värme o gedigen massage

Julklappstips 2023! Här är 4 julklappar som passar alla

Letar du julklappar inför julen 2023? Spana då in våra bästa julklappstips på perfekta massageapparater till både familj & vänner för en härlig massage hemma här!
Se våra bästa julklappstips här

Batteridriven fotmassageapparat future

Fotmassage bäst i test: Här är massageapparaterna som håller måttet!

Här är fotmassageapparaterna som får bäst i test! Få sköna fötter med härlig fotmassage hemma med hjälp av en alldeles egen massageapparat.
Läs mer om fotmassageapparat bäst i test

Använder massagepistol för en snabbare återhämtning efter träning

Guide: Hur använder man en massagepistol?

Har du införskaffat en massagepistol men är osäker på hur du ska använda den för maximal nytta? Kolla då in vår guide för hur du använder en massagepistol här!
Läs mer om hur du använder en massagepistol här

Skön massagestol till Svenska folket

Massagestolar bäst i test! Här är de 5 bästa massagestolarna 2023

Är du på jakt efter lite avkoppling i vardagen? Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag och få sjunka ned i en underbar massagestol. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och låta stolen massera dina ömma punkter. Här tipsar vi dig om våra fem bästa massagestolar som lyckas kombinera både design och prestanda.
Läs mer om massagestolarna här

Fotmassage

3 massagemaskiner för fantastisk fotmassage

Efter en lång dag av att stå upp och röra sig runt kan få saker vara lika avkopplande som en välförtjänt fotmassage. Utöver dess uppenbara avslappnande effekter kan en fotmassage ge flera hälsofördelar. Särskilt för personer som lider av ledvärk, ömma fötter eller dålig blodcirkulation kan en väl utförd massagebehandling vara till din hjälp
Läs mer om 3 massagemaskiner som ger dig en skön fotmassage här

Massagestol The Bozz

Stressigt på jobbet? Så räddar en massagestol långa dagar

Enligt arbetsmiljöverket är stress ett av de vanligaste besvären för både män och kvinnor på en arbetsplats. Med en massagestol på arbetsplatsen kan ditt företag hjälpa de anställda att minska stressen och öka deras koncentrationsförmåga.
Läs mer om hur du minskar stress på jobbet

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting