Pocitron

Tips & Råd

Läs gärna våra tips och råd om hur du får en mer avslappnad vardag med våra massagestolar. Ta del av våra texter för att få inspiration till vilken massagestol du ska investera i till ditt företag eller till dig själv. Vi erbjuder alltifrån exklusiva och lyxiga modeller till prisvärda varianter. Önskar ni inte att köpa en massagefåtölj går det bra att hyra också. Vi erbjuder alltid fri frakt och räntefri avbetalning upp till 24 månader. 

Massagestol The Bozz

Stressigt på jobbet? Så räddar en massagestol långa dagar

Enligt arbetsmiljöverket är stress ett av de vanligaste besvären för både män och kvinnor på en arbetsplats. Med en massagestol på arbetsplatsen kan ditt företag hjälpa de anställda att minska stressen och öka deras koncentrationsförmåga.
Läs mer om hur du minskar stress på jobbet

Skön massagestol till Svenska folket

Massagestolar bäst i test! Här är de 5 bästa massagestolarna 2023

Är du på jakt efter lite avkoppling i vardagen? Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag och få sjunka ned i en underbar massagestol. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och låta stolen massera dina ömma punkter. Här tipsar vi dig om våra fem bästa massagestolar som lyckas kombinera både design och prestanda.
Läs mer om massagestolarna här

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting