Pocitron

Stressigt på jobbet? Så räddar en massagestol långa dagar

Enligt arbetsmiljöverket är stress ett av de vanligaste besvären för både män och kvinnor på en arbetsplats. Med en massagestol på arbetsplatsen kan ditt företag hjälpa de anställda att minska stressen och öka deras koncentrationsförmåga.

Friskvård och minskad stress till anställda med en massagestol

Massage är en av de äldsta dokumenterade behandlingsmetoderna mot värk och nämns så tidigt som 2000 år före Kristus. I en mer modernare tid visar studier att massage också reducerar stress, förbättrar koncentrationsförmågan och ökar blodcirkulationen.

De allra flesta har förmodligen upplevt stress i någon mån i sitt arbete. Otydliga uppdrag, hög arbetsbelastning eller återkommande förändringar som skapar en stressig tillvaro och är svår att påverka. Att införskaffa en massagestol kan därför ses som en långsiktig investering i personalen som skapar ett mervärde för de anställda och friskvård till arbetsplatsen.

Vilken massagefåtölj som är lämplig i en kontorsmiljö kan vara svårt att veta när det finns många modeller att välja mellan. Vi vill därför tipsa om massagestolen The Bozz som har den senaste teknologin och ger hela kroppen återhämtning. Nedan listar vi fem punkter som gör The Bozz till den mest optimala massagestolen för kontorsmiljö.

5 fördelar med massagestolen The Bozz 

Massagestolen The Bozz är Pocitrons senaste massagestol. Den har den senaste tekniken och kommer med bland annat tjockare dynor samt ett användarvänligt gränssnitt som gör den enkel att styra. Men det är särskilt fem punkter som gör den till den optimala massagefåtöljen på en arbetsplats. Scrolla ner för att ta del av tipsen!

The Bozz
Köp massagestolen The Bozz redan idag
Klicka här
The Bozz
Räntefri avbetalning upp till 24 månader på alla våra massagestolar
Klicka här
The Bozz
Vi erbjuder alltid fri frakt när du köper en massagestol hos oss.
Klicka här
Föregående bild
Nästa bild

1. Tystlåten massagestol - perfekt för öppet kontorslandskap

Tack vare den förfinade mekaniska och pneumatiska tekniken i denna massagestol är den väldigt tyst och stör inte kollegorna – perfekt för er med många personer på samma arbetsyta!

2. Effektivare ryggmassage med Hyperbolic rails

Hyperbolic rails följer ryggens konturer på ett bättre sätt och finns inte i någon annan massagestol i Pocitrons sortiment.

3. Tar upp mindre plats.

The Bozz använder zero wall-teknik. Zero wall innebär att massagestolen tar mindre plats när den inte används eftersom stolen glider fram i stället för att ryggstödet fälls bak. Normalt behöver en massagefåtölj ett mellanrum på 65 cm från väggen, men The Bozz behöver endast 5 cm.

4. Skapar personliga program efter ditt hälsotillstånd.

Genom en hälsodetektor som läser av puls, syresättning och fatigue-index skapas ett individuellt massageprogram utefter nuvarande sinnesstämning.

5. Helkroppsmassage.

The Bozz erbjuder alltifrån fot- till nackmassage. Dessutom med den senaste tekniken som gör att rullarna är närmare ryggraden.

Köp massagestolen The Bozz hos oss idag

Det finns många hälsofördelar med att ha massagestol på en arbetsplats dessutom erbjuder det ett mervärde till de anställda. Vi erbjuder dessutom räntefri avbetalning till företag upp till 24 månader. Pocitron är en trygg leverantör av högkvalitativa och lyxiga massagestolar dedikerade till att ge dig ett ökat välbefinnande i vardagen. Vid eventuella frågor om oss eller om produkten är du varmt välkommen att kontakta oss.

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting