Pocitron

Kul att du hittade hit, vi tänkte berätta lite om oss och vår verksamhet och utveckling i massagestols branchen.

M

Vår historia

2006 startade vi vår verksamhet i enskild firma. Vi har sedan dess jobbat med samma leverantör av massagestolar och byggt upp ett förtroende. Vi är idag en av de största på massagestolar i Sverige. Tack vare vår storhet kan vi idag påverka vår tillverkare med design och teknik förändringar och förbättringar. Från begynnelsen har vi satsat på att ge våra kunder den bästa servicen och vi har idag egen verkstad på ca: 100 kvm. Där har vi de modernaste verktygen och de reservdelar som krävs för att serva våra kunder.

Vår Affärsidé

Med noga utvalda produkter vill vi erbjuda ett hälsosammare och rörligare liv både till hem och kontor. Vår service, kvalitet, pris, kunnande och villkor skall alltid vara i en egen klass. Hos oss kommer du alltid få mer för pengarna, glöm inte det.

Vi vill att våra fåtöljer ska få dig att gå från kraftlös till energisk på  15 min.

årets företagare 2015

2015 blev vi årets företagare i Hallstahammars kommun, vilket vi givetvis är väldigt stolta över

Årets företagare massagestolar

Hög kvalitet till halva priset

Hur kan vi ha så bra priser?

Tack vare inköp direkt från våra tillverkare kan vi ge dig det bästa priset och det utan avkall på kvalitet. Med direkt inköp kapas i vissa fall både två och  tre mellanhänder som lägger på sina marginaler. Hos oss får du direkt rätt pris och självklart de bästa garantierna.

Sedan 2019 finner du oss i nya ändamålsenliga lokaler i Hallstahammar på totalt ca: 800 Kvm med lager och utställning. Detta kan vara Sveriges modernaste verkstad för reparation av massagefåtöljer. Och här finner du alla våra produkter, vill du prova våra produkter är du välkommen att kontakta oss på 0220-516 00.

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting