Pocitron

Här kan du läsa om vår verksamhet och historia

M

Vår historia

Grunden till vårt bolag startade redan 2006 i enskild firma, vi har allt sedan dess jobbat med samma fabrik som tillverkar våra massagefåtöljer. Och har med åren byggt upp ett förtroende hos vår leverantör som gör att vi kan påverka produktionen av massagestolar hos vår leverantör i allt från design till funktioner. Vi prioriterar också reservdelar, vilket borgar för ett tryggt köp hos oss. 

Vår Affärsidé

Med noga utvalda produkter vill vi erbjuda ett hälsosammare och rörligare liv både till hem och kontor. Vår service, kvalitet, pris, kunnande och villkor skall alltid vara i en egen klass. Hos oss kommer du alltid få mer för pengarna, glöm inte det.

Vi vill att våra fåtöljer ska få dig att gå från kraftlös till energisk på  15 min.

årets företagare 2015

2015 blev vi årets företagare i Hallstahammars kommun, vilket vi givetvis är väldigt stolta över

De bästa priserna

Hur kan vi ha så bra priser?

Tack vare inköp direkt från fabrik kan vi garanterat ge dig de bästa priserna på massagefåtöljer, i vissa fall upp till halva priserna jämfört med våra konkurrenter. Självklart med de bästa garantivillkoren.

Sedan 2019 har vi även flyttat till större lokaler, totalt ca: 800 Kvm lager plus utställning. Detta kan vara Sveriges modernaste verkstad för reparation av massagefåtöljer.

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting