Boka in demo i våra showroom, ring 0220-51600 💖 Fraktfritt gäller alla massagefåtöljer 🚚 Räntefri avbetalning upp till 24 månader 💖 Vi fyller 15 år 2023 🤩 NU, även avbetalning för företag 🤩

Massagestol & massagefåtölj

Investera i din egen hälsa och välbefinnande med en prisvärd massagestol som ger hela kroppen den massage den förtjänar. Minska stress, spänningar i muskler samtidigt som du ökar kroppens blodcirkulation.

Klicka hem din nya massagestol av oss idag och ha den hemlevererad inom 1-5 arbetsdagar. Om du önskar hjälp med installation är det bara att ange det i samband med din beställning.

Vi är också glada över att vi nu kan erbjuda det nya Hälsoinvesteringslånet på våra massagestolar till mindre företag. Läs mer om delbetalning här. Beställ en massagefåtölj till ditt företag och ge dina anställda den avkoppling de förtjänar! 

Vi är övertygade om att du kommer att hitta en massagestol i vårt sortiment som passar dina behov. Boka gärna en tid för en demo av våra massagestolar. Du är välkommen att kontakta oss på info@pocitron.se eller ring oss på 0220-51600.

Så ser ett riktigt lager ut, klicka!

Massagestol för avkoppling

Få en avkopplande upplevelse men en av våra massagefåtöljer. Vi erbjuder upp till 24 månaders räntefri avbetalning, snabb leverans och alltid fri frakt. När du beställer en massagestol av oss kan du känna dig trygg i att du beställer från en svensk leverantör. Utforska hela vårt utbud och köp din nya massagestol idag!

Massagestol Relax Force 4D Svart

Massagestol Relax Force 4D Svart

Rek. Pris: 54.400:—

39.900:—

Svenska folkets val av massagestol Relax Of Sweden

Massagestol Relax Of Sweden SG+

Rek. Pris: 35.800:—

23.900:—

massagestol relax of sweden sg+

Massagestol Relax Of Sweden Jubileums BRUN

Rek. Pris: 35.800:—

25.900:—

Massagestol The Bozz

Massagestol The Bozz 4D Pro

Rek. Pris: 79.900:—

59.900:—

massagestol relax vip pro 3d

Massagestol Relax VIP Pro 3D

Rek. Pris: 73.900:—

48.900:—

Massagestol Relax Elegance Svart

Massagestol Relax Elegance Svart

Rek. Pris: 24.900:—

19.900:—

Office 1

Massagestol Office 1

Rek. Pris 9.990:—

7.900:—

Massagestol Relax Significant Pro 3D

Massagestol Relax Significant Pro 3D

Rek. Pris: 49.400:—

37.900:—

massagestol relax to max 3d champange

Massagestol Relax To Max 3D Champange

Rek. Pris: 40.900:—

31.900:—

Den perfekta massagestol en för företag

Massagestol Relax Prime

Rek. Pris: 19.500:—

17.900:—

Bli en Icon med massagetol en relax Icon

Massagestol Relax Icon – Svart

Rek. Pris: 9.990:—

8.590:—

Vill du ha hjälp att hitta din nästa massagestol?

Vi hjälper dig med dina frågor och funderingar. Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Investera i sin nya massagestol hos Pocitron

Är det dags att investera i en ny favoritstol? Då har du hamnat helt rätt! På Pocitron erbjuder vi ett brett utbud av massagestolar och massagefåtöljer som ger dig extra avkoppling på såväl kontoret som på hemmaplan. Unna dig lite lyx i vardagen och köp en stol som faktiskt är skön att sjunka ner i efter en hel dags arbete! Spana in vårt breda utbud eller kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta hem. 

Fördelar med en massagestol

Har du ont i nacken efter en heldag på jobbet eller hinner du aldrig iväg på den där massagen? Då kan det vara dags att fundera på att investera i en massagestol eller massagefåtölj! Pocitrons massagestolar är framtagna med en ergonomisk design som kan jämföras med att betala för en “riktig” massage. Genom att investera i en massagestol eller massagefåtölj tar du ett steg mot ökat välbefinnande och förbättrad hälsa. 

8 fördelar med en elektrisk massagestol

  1. Stressavlastning: En massagestol kan hjälpa till att minska stress och spänning i kroppen. Massagefunktionerna kan frigöra endorfiner, vilket kan förbättra humöret och ge en avslappnande effekt.
  2. Avslappning och sömnförbättring: Genom att använda en massagestol kan du uppleva avslappning och främja bättre sömn. Massage hjälper till att minska ångest och främja avslappning, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för personer med sömnproblem.
  3. Minskar muskelspänningar och smärta: Massagestolar kan hjälpa till att lösa upp muskelspänningar och lindra smärta i kroppen. Genom att använda olika massagetekniker kan massagestolen rikta in sig på specifika områden som är ömma eller spända.
  4. Förbättrar blodcirkulationen: Stimuleringen du får av en massagestol kan förbättra blodcirkulationen i kroppen. Detta kan vara fördelaktigt för att öka syre- och näringsflödet till vävnader och organ, samt för att hjälpa till att avlägsna toxiner och avfallsprodukter.
  5. Lindrar rygg- och nackbesvär: Massagestolar kan ge målinriktad massage för rygg och nacke. Genom att rikta in sig på dessa områden kan massagestolen hjälpa till att lindra smärta och obehag, samt förbättra flexibilitet och rörlighet.
  6. Förbättrar hållning: En massagestol kan bidra till att förbättra kroppshållningen genom att lösa upp spänningar i musklerna och främja korrekt kroppshållning. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer som lider av dålig hållning eller jobbar i stillasittande positioner.
  7. Minskar trötthet och ökar energinivåerna: En massagestol kan hjälpa till att minska trötthet och öka energinivåerna genom att främja avslappning, förbättra blodcirkulationen och minska spänningar i kroppen.
  8. Bekvämlighet och tillgänglighet: Genom att äga en massagestol kan du få regelbunden massage och njuta av fördelarna i bekvämligheten av ditt eget hem. Detta sparar tid och pengar som annars skulle användas för att boka massagetider och besöka en massör.

Viktigt att tänka på innan du köper en massagestol eller massagefåtölj

Hos oss på Pocitron är vi säkra på att du kan hitta en massagestol som passar just dina behov och önskemål. I vårt sortiment kan vi stolt erbjuda prisvärda massagefåtöljer där du inte behöver tumma på varken kvalitet eller design. Vi har en stol för alla hem helt enkelt! Men det finns vissa saker som är värt att tänka på innan du investerar i en massagestol för att du ska hitta det perfekta alternativet för just dig. 

Dels behöver du tänka på stolens funktionalitet och var den ska användas. Är det en stol för hemmet eller kontoret? Vi har nämligen allt från kontorsstolar med inbyggd massage samt massagestolar i olika prisklasser. När vi ändå är inne på pris så kommer vi till steg två i köpprocessen. Vilken prisklass letar du i? Hos Pocitron finns allt från billiga massagestolar från 8,590kr till mer exklusiva varianter. Här skiljer det sig såklart i hur stolarna är utformade och vilka funktioner som finns att tillgå. I de mer exklusiva fåtöljerna kan du anpassa massagen efter dina unika behov och spela musik i de inbyggda högtalarna samtidigt. Du kan också justera massagelägen i olika zoner och värma upp stolen om du känner dig frusen. Ja, du hör säkert redan att vi kan erbjuda något för alla.

Köp en massagestol enkelt och prisvärt online

Med hjälp av innovativ teknologi och läcker design kan du med trygghet investera i din nästa massagestol hos oss på Pocitron. Kontakta oss för mer hjälp eller klicka hem din nya massagestol/massagefåtölj redan idag! 

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting