Pocitron

Julklappstips 2023!
Här är 4 julklappar som passar alla

Känner du stress över julklappsinköpen i år? Oroa dig inte! Här har vi listat de absolut bästa presenterna inför julen 2023 som passar alla. Oavsett om du behöver julklapp till pojkvän, flickvän, bror, eller syster, eller en julklapp till pappa eller en julklapp till mamma har vi precis det du söker. 

För vem vill inte få en härlig massage i julklapp under granen? Och nej, vi pratar inte om en bokning på en dyr massagestudio, utan här hittar du presenterna som kan ge nära och kära en fantastisk massage hemma varje dag – till ett rimligt pris dessutom! Kolla in våra topp 4 julklappstips på prisvärda massageprodukter till hela familjen nedan.

Det är väl ingen som missat hypen kring massagepistolen? Så vad vore inte bättre än att ge bort denna smidiga massageapparat i jul! En massagepistol är utformad för att vara enkel att använda och dess kompakta design gör den perfekt att ta med på resan eller till gymmet. Massagepistolen The Bozz kommer med fyra massagehuvuden och värmeterapi för att ge djupgående muskelmassage och förbättra blodcirkulationen. Så om du är ute efter en julklapp till någon som tränar mycket är en massagepistol det utmärkta valet! Men den passar självklart för andra också som vill lindra spänningar och njuta av en avslappnande massage i hemmet.

Vem gillar inte nackmassage? Nacken är en kroppsdel som ofta blir överbelastad efter många timmar framför datorn eller för mycket scrollande på mobilen, och då är en nackmassagemaskin precis det som behövs. En massagemaskin för nacken knådar ut alla spänningar som kan uppstå i jobb- eller vardagsstressen. Med den batteridrivna nackmassageapparaten Knåda III slipper man dessutom krångel med sladdstrassel och kan njuta av behaglig massage för nacke och axlar i hemmets alla hörn – vare sig det är i soffan framför TV:n eller i köket vid matlagningen, you name it!

Behöver du julklapp till en som gärna håller hemmet snyggt och prydligt utan massa krimskrams? Då är fotmassagepallen Future Pro den perfekta presenten. Den här fotmassagemaskinen ger en avslappnande och härlig fotmassage till ömma fötter, men fungerar också som en stilren fotpall när den inte används. Future Pro har en diskret design och smälter in snyggt i hemmet så den inredningsmedvetna inte behöver oroa sig för att gömma undan den efter användning. Slå in en fotmassagemaskin i ett fint presentpapper och ge någon du tycker om möjligheten att skapa sitt egna härliga fotspa i jul!

En massagekudde med värme är något som alla behöver. Det ger komplett massage för både nacke, axlar och rygg, och värmefunktionen erbjuder en extra avkopplande upplevelse. Den är lika bekväm och mjuk som en vanlig kudde, men vänds enkelt runt när man vill ha en djupgående och effektiv massage på områden som behöver lite extra omsorg. Tack vare den långa batteritiden kan den dessutom användas upp till två veckor utan att behöva laddas så dina nära och kära kan njuta av avslappning var som helst, när som helst. Köp massagekudden Smart med värme idag och gör din julklappssamling till julen 2023 komplett.

Pocitron - Svensk leverantör av
massageapparater & massagefåtöljer

Pocitron har julklappar som passar alla. Oavsett om du vill ge bort en smidig massageapparat i jul eller investera i en massagefåtölj som ger hela kroppen den massage den förtjänar har vi precis det du söker. Vi är din svenska leverantör av massageprodukter och erbjuder snabb leverans i hela landet. Vare sig det är till hemmet eller kontoret erbjuder ett brett utbud av massagemaskiner och massagefåtöljer för användning både privat och på företaget. Kolla in vårt sortiment och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting