Boka in demo i våra showroom, ring 0220-51600 💖 Fraktfritt gäller alla massagefåtöljer 🚚 Black Week in progress 💖 Fraktfritt gäller alla massagefåtöljer 🚚 Räntefri avbetalning upp till 24 månader 💖 Black Week in progress 🤩 NU, även avbetalning för företag 🤩

Hyra massagestol

Vi är glada över att kunna erbjuda ett brett utbud av massagefåtöljer för uthyrning till ett fast månadspris för såväl privatpersoner som företag. När du väljer att hyra en massagestol från oss inkluderar våra priser leverans, installation och garanti under hela hyresperioden.

När hyresperioden är slut tar vi också hand om allt det praktiska. Vi hämtar massagestolen direkt hos dig, vilket gör att du slipper bekymra dig över transport och logistik. Vi strävar efter att göra hyresprocessen så smidig och bekväm som möjligt för dig.

Massagestol till fast månadspris

Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa massagestolar till rimliga priser, samtidigt som vi förenklar hela processen för våra kunder. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av stolar och att kunna garantera deras skick och funktionalitet under hyresperioden.

Vårt sortiment består av massagefåtöljer som tidigare varit uthyrda eller använts som demomodeller. Dessa stolar kan variera i ålder, från helt nya till cirka tre år gamla, men de är alla i mycket gott skick.

 

Den perfekta massagestol en för företag

Hyra Massagefåtölj – Relax Prime

från

Fr. 900:— / månad för 12 månader

/ månad

Hög teknologisk massagestol Relax Of Sweden

Hyra – Massagestol Relax Of Sweden SG+

från

Fr. 1.700:— / månad för 12 månader

/ månad

Massagestol Relax Force 4D Svart

Hyra – Massagestol Relax Force 4D Svart

från

Fr. 2.500:— / månad för 12 månader

/ månad

Ultimate Pro 3D

Hyra Massagestol – Ultimate Pro 3D

från

Fr. 1.200:— / månad för 12 månader

/ månad

Massagestol Relax Significant Pro 3D

Hyra Massagestol – Relax Significant Pro 3D

från

Fr. 1.490:— / månad för 12 månader

/ månad

Vill du ha hjälp att hitta din nästa massagestol?

Vi hjälper dig med dina frågor och funderingar. Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Sveriges största leverantör av uthyrning av massagestolar

Välkommen till Sveriges främsta leverantör av massagefåtöljer och massagestolar! Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en enkel och smidig lösning när det gäller att hyra en massagestol. Vi strävar efter att göra hela processen så bekväm som möjligt för dig.

Hjälp med installation när du hyr en massagefåtölj av oss!

När du hyr en massagestol eller massagefåtölj från oss kan du vara säker på att få den bästa servicen. Vi förstår att installationen kan vara knepig och att det kan vara utmanande att bära en massagefåtölj för trappor. Men oroa dig inte! Vi finns här för att hjälpa till. Vårt team av erfarna tekniker kommer att se till att din massagestol är korrekt installerad och redo att användas. Vi är också glada att kunna erbjuda trapptransport för din massagefåtölj om det skulle behövas.

Enkelt och smidigt när du hyr en massagestol av oss.

Vår målsättning är att göra hyrprocessen så smidig och problemfri som möjligt för dig. Du kan vara trygg med att vi tar hand om alla detaljer och ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen av din hyrda massagestol.

Vad kostar det att hyra en massagestol? 

Vi erbjuder alltid fast månadspris på alla våra massagestolar. Priset för att hyra en massagefåtölj av oss varierar i pris beroende på modell, vart i landet du bor och vilken längd på avtalet du väljer. Ta del av hela vår prislista nedan. 

Pris hyra massagestol

  • Massagestol Relax prime från 900 kr/månad
  • Massagestol Ultimate Pro 3D från 1200 kr/månad
  • Massagestol Relax Significant Pro 3D från 1490 kr/månad
  • Massagestol Relax of Sweden SG+ från 1700 kr/månad
  • Massagestol Relax Force 4D från 2500 kr/månad

Kontakta oss för att hyra din nya massagefåtölj 

Kontakta oss idag och upptäck fördelarna med att hyra en massagestol eller massagefåtölj från oss. Vi ser fram emot att kunna ge dig den avkoppling och lindring du förtjänar, utan bekymmer och stress över installationen eller transporten. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det kommer till hyra av massagestolar i Sverige.

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting