Pocitron

Fotmassage bäst i test: Här är massageapparaterna som håller måttet!

På jobbet, i hemmet, på promenaden, i gymmet, under löprundan, eller på stranden under semestern. Ja, vad vi än gör och var vi än befinner oss är våra fötter där för att bära oss och ta oss framåt, från att vi vaknar på morgonen tills vi går och lägger oss på kvällen.

Trots allt slit som våra fötter utstår får de inte mycket kärlek. Detta måste vi såklart ändra på, och vad är då inte bättre än att ge dina fötter kärleken dem förtjänar med en härlig massage? Och nej, vi pratar inte om att spendera halva månadslönen på en massagestudio, utan vi menar såklart högkvalitativ massage hemma!

Fotmassage är en underbar metod för avkoppling och stressavlastning efter en lång dag, och om du letar efter den bästa fotmassagemaskinen på marknaden har du kommit helt rätt! Vi har granskat och jämfört tre av de mest populära fotmassagemaskinerna för att hjälpa dig hitta den perfekta enheten som passar just dina behov. Kolla in vilka massageprodukter för fötter som får bäst i test nedan.

Future Pro fotmassagemaskin har blivit en vinnare bland kunderna. Den ger inte bara effektiv massage och har användarvänliga funktioner, utan är också en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Denna stilfulla massageapparat ger en avslappnande fotmassage som liknar en professionell massör, men fungerar också som en snygg fotpall när den inte används så du slipper städa undan efter dig.

Funktioner vi gillar:

  • 3D kulor & IR värme för djupgående & avslappnande fotmassage
  • Vibration för ökad blodcirkulation
  • Batteridriven elektrisk fotmassage för flexibel förflyttning & användning

Care III + är en stor favorit som hjälpt många trötta fötter hitta ro i vardagen. Denna massagemaskin är speciellt framtagen för att erbjuda en djup massage för fötterna som lindrar smärta och ökar blodcirkulationen, men till ett förmånligt pris. Care III + är produkten för dig som vill ha en prisvärd fotmassageapparat, men som ändå ger dig glada fötter genom en högkvalitativ, skön och avkopplande massageupplevelse.

Funktioner vi gillar:

  • Reglerbar infraröd värme som möjliggör en extra djup fotmassage till trötta & stela fötter
  • Akupressurmassage under fotsulorna för att släppa på spänningar i värkande fötter
  • Användarvänlig & lättillgänglig touch panel

Om du vill ta din fotmassage till nästa nivå är Treat + Pro en massageprodukt för dig. Denna innovativa maskin är känd för sin lyx och effektivitet och erbjuder en överlägsen upplevelse med heltäckande massage hela vägen från knäna till fotsulorna. Den kommer både åt triggerpunkter under foten tack vare dess effektfulla rullar, samt innehåller omslutande luftkuddar runt knän, vad, fot och häl för en komplett massage.

Funktioner vi gillar:

  • Allt i ett-lösning med fotmassage, vadmassage, knämassage & massage av lår
  • Kulor med IR värme för att mjuka upp spända muskler
  • Massage med luftkuddar

Pocitron: Din butik med högkvalitativa massageapparater

Så vad väntar du på? Skippa den dyra massagestudion och få i stället sköna fötter med en alldeles egen fotmassageapparat! Oavsett om du vill ha en stilren, prisvärd, eller en massagemaskin med premiumfunktioner har Pocitron de bästa produkterna för att hjälpa dig slappna av och lindra trötthet i dina fötter.

Kolla även in vårt övriga sortiment här och upptäck det vi har att erbjuda med allt ifrån massagefåtölj, batteridriven nackmassage, massagedyna, massagepistol och mycket mer. Pocitron är din svenska leverantör av massageprodukter med snabb och smidig leverans i hela Sverige.

Du är självklart också varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt!

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting