Rensa

Hyra Massagestol – Ultimate Pro 3D

Ultimate Pro 3D

Upplev en härlig massage varje dag med vår massagestol – Ultimate Pro 3D. Denna massagefåtölj är inte bara en av de bästa i sitt slag, den är också prisvärd och överträffar till och med dyrare alternativ på marknaden. Med över 350 sålda exemplar på bara tre år kan du lita på att Relax Ultimate Pro 3D är en favorit bland våra nöjda kunder! Är du nyfiken på att få veta mer? Scrolla ner för att läsa mer om massagestolens fördelar och investera i din massagestol redan idag. 

Massagestol med inbyggd 3D-massage

Upptäck den verkliga 3D-massagens kraft! Oavsett om du behöver en avkopplande stund eller en djupgående massage, kommer denna massagefåtölj att leverera resultat som du bara kan drömma om. Ultimate Pro 3D tar dessutom upp minimalt med plats tack vare den smarta Zero Wall-funktionen. Fåtöljen glider smidigt framåt vid start, vilket gör att du kan placera massagestolen endast cirka 5 cm från väggen.

Massagerobot som kan liknas vid vanlig massage

Med hjälp av den avancerade 3D-massagens funktion kan denna massagestol ge dig en så nära mänsklig massage som du bara kan komma. Visst låter det härligt? Med Relax Ultimate Pro 3D kan du drömma dig bort med den sköna fotmassagen och njuta av en fantastisk stund i stolen, där marknadens bästa stretchfunktion både lösgör och avlastar dina muskler och leder. 

Massageprogram anpassade efter dina behov

Välj bland åtta automatiserade program för att hitta din favorit. Självklart kan du även manuellt anpassa massagen precis där du vill ha den. Vi kan garantera att den nya Relax Ultimate Pro 3D kommer att ge dig minnesvärda stunder av total avkoppling och njutning till ett riktigt bra pris.

Hyr en massagestol redan nu och låt dig och din personal uppleva en avkopplande stund och välbefinnande på kontoret – varje dag! 

Fr. 1.200:— / månad för 12 månader

Avtal 3 månader
1.700:— / månad
Avtal 6 månader
1.500:— / månad
Avtal 12 månader
1.200:— / månad

Kunderna har ordet.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Lämna en recension på din massageprodukt