Pocitron - Svensk leverantör av massagestol
Svensk leverantör
Svensk
Leverantör
Rensa

Hyra Massagefåtölj – Relax Prime

Den perfekta massagestol en för företag

Koppla av ordentligt med massagefåtöljen Relax Prime! En enkel fullmassagefåtölj som erbjuder en tillfredsställande massage från nacke och axlar ända ner till svanskotan. Med Relax prime får du en massagestol som inkluderar följande egenskaper: 

  • Enkel åtkomst för vertikal armmassage: Fåtöljen är utformad på ett sätt som gör det enkelt att placera armarna inuti för att få en skön massage.
  • Ingen axelmudd: Det finns inga muddar vid axlarna, vilket gör det lättare för personer av större storlek att komma in och ut ur fåtöljen.
  • Konstläder för enkel rengöring: Alla ytor på fåtöljen är täckta med konstläder, vilket gör att det är lätt att rengöra och hålla fåtöljen fräsch.
  • Zero wall-design: Fåtöljen kan placeras endast 5 cm från väggen utan att ta upp extra utrymme, vilket är praktiskt i trånga utrymmen.
  • Zero gravity-funktion: Fåtöljen erbjuder en optimal sittställning för en avkopplande massage, där kroppen lutas bakåt i en tyngdlös position.
  • Värme i ryggen: Fåtöljen har en inbyggd värmefunktion i ryggstödet, vilket ger extra komfort och avslappning under massagen.
  • Diskreta kontroller: Kontrollerna på fåtöljen är inte utstickande eller iögonfallande, vilket ger en mer estetiskt tilltalande design.

En massagestol som passar alla

Tack vare en nyutvecklad S-formad massagebana får du en trevlig massage från axlarna och nacken hela vägen ned till rumpan. Stolen kommer med sköna armstöd som kan ge dina händer en handmassage. Givetvis ingår även en ordentlig fotmassage med luftkuddar, akupressur under fötterna plus magneter som förbättrar din blodcirkulation i fötterna.

En riktigt bra massagefåtölj ska passa alla – därför har Relax Prime en benförlängning på upp till 15 cm som även ger möjlighet att vinkla ner fotbladet vid behov, vilket gör att även längre personer kan sträcka ut benen och sitta bekvämt i stolen.

Med sina 28 luftkuddar och nyutvecklade massagerobot ger denna massagefåtölj dig en mycket skön och gedigen massage. Massagefåtöljen har totalt fem förprogrammerade program för hela ryggen varav två specialanpassade program för axlar/nacke och ryggslut. Passa på att hyra fåtöljen och ta en välförtjänt massagepaus i vardagen! 

 

Fr. 900:— / månad för 12 månader

Beskrivning

Kunderna har ordet.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Lämna en recension på din massageprodukt