Pocitron

Massagestolar bäst i test! Här är de 5 bästa massagestolarna 2023

Är du på jakt efter lite avkoppling i vardagen? Tänk dig att komma hem efter en lång arbetsdag och få sjunka ned i en underbar massagestol. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och låta stolen massera dina ömma punkter. Här tipsar vi dig om våra fem bästa massagestolar som lyckas kombinera både design och prestanda. Scrolla ned för att läsa om de olika alternativen!

Skön massagestol till Svenska folket

1. Massagestol Relax of Sweden SG+ - Prisvärd & bekväm massagestol

Det här är ett perfekt alternativ för dig som söker efter ett lyxigt, prisvärt och stilrent alternativ. Med den här massagefåtöljen kommer du att koppla av som aldrig förr! Röststyrning, stretch, underbar värmeterapi och 12 automatiska massageprogram är bara ett fåtal av alternativ som fåtöljen erbjuder. De inbyggda högtalarna gör att du kan lyssna på avkopplande musik samtidigt som du får en skön massage från nacken till fötterna. Massagestolen har dessutom en snygg och diskret design med lugnande blå LED-belysning i sidorna. Ett riktigt kap om du frågar oss!

Massagestol Relax Force 4D Svart

2. Massagestol Relax Force 4D Svart - Massagefåtölj med lyxiga program

Den här stolen är inte bara en fröjd för ögat- den har även teknik som ger dig en massage du sent kommer att glömma! Med 23 olika program och reglerbar 4D teknik kan du verkligen anpassa massagen efter dina unika behov. Du får själv styra över massagens hårdhetsgrad. Vare sig du vill ha en hårdare massage eller om du bara vill låta musklerna slappna av med lite värme från den inbyggda luftkudden har den här massagefåtöljen ett alternativ som passar dig. De 23 unika programmen är särskilt framtagna för att hjälpa dig att finna ro i vardagen. Med program som “good night sleep”, “stress relief” och “hjärngymnastik” kommer du att koppla av på ett sätt du tidigare bara kunnat drömma om.

Massagestol Relax Elegance

3. Massagestol Relax Elegance - Prisvärt alternativ med fotmassage

Massagestolen “Relax Elegance” lever verkligen upp till sitt namn. En stilrent utformad fåtölj som inte tar upp allt för stor plats! Luta dig tillbaka och unna dig en fantastisk massage som gör att hela kroppen slappnar av. För dig som har ömmande rygg finns möjligheten att aktivera djupgående infraröd värme som mjukar upp musklerna i ryggen. Med smidiga luftkuddar under sätet får du en avslappnande massage från nacken till fötterna!

Massagestol Relax To Max 3D Champange

4. Massagestol Relax to Max 3D Champange - Lyxig & exklusiv

Sugen på en lyxigt utformad massagefåtölj som tar avkoppling till nya nivåer? Då är Relax to Max 3D i färgen champange rätt för dig. Den här fåtöljen är inte bara vacker att beskåda- med flera valmöjligheter och de senaste massagerobotarna ger den dig en otrolig massage. Här får du även värme i ryggen och vaderna för extra avkoppling. Sätt på favoritlåten tack vare stolens inbyggda Bluetooth mekanism, slå dig ned och andas frisk luft med stolens inbyggda luftrenare- allt medan du får en avkopplande massage!

Massagestol The Bozz

5. Massagestol The Bozz 4D Pro - Tar välbefinnandet till nya nivåer

The Bozz är massagestolen som sätter ditt välbefinnande i första hand. Den här stolen ger dig den senaste 4D tekniken med en alldeles unik och ny massagebana. Stolen har även en inbyggd hälsomonitor som känner av din hälsostatus och skräddarsyr ett massageprogram efter dina unika behov. För dig med trötta ben och fötter är den här massagestolen en räddare i nöden- med precision och mjuk knådning får den här maskinen fart på trötta ben. Ge din kropp chans att återhämta sig efter vardagens stress, låt The Bozz ta hand om dig med en följsam och mänsklig massageupplevelse!

Hyr eller köp din nästa massagestol hos oss idag

Vi hoppas att du fick lite inspiration bland alternativen ovan. Pocitron är en trygg leverantör av högkvalitativa och lyxiga massagestolar dedikerade till att ge dig ett ökat välbefinnande i vardagen. Se hela vårt utbud av massagestolar & massagefåtöljer. Vid eventuella frågor om oss eller om produkterna ovan är du varmt välkommen att kontakta oss.

Inte sugen på att köpa en massagestol? Här kan du hyra massagestolar!

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting