Pocitron

Här är 3 massagemaskiner som ger dig en fantastisk fotmassage!

Efter att ha stått upp under en hel dag är få saker lika avkopplande som en välbehövlig fotmassage. Utöver dess avslappnande effekt kan en fotmassage ha flera fördelar för hälsan. En person som lider av smärta i leder, ömma fötter eller dålig blodcirkulation kan dra nytta av en väl utförd massagebehandling.

En fotmassage apparat i hemmet eller kontoret står alltid redo och när du behöver i stället för att boka tid hos en fotvårdsspecialist som kostar mycket pengar. Av denna anledning kan det vara fördelaktigt att investera i en högkvalitativ massageapparat som ger fötterna återhämtning efter dagens aktiviteter.

1. Stilren och snygg massageapparat för fötterna

Massageapparaten Future pro är den nya generationens fotmassageapparat. Med sin stilrena och diskreta design passar apparaten i hemmets alla rum. Ställ den i vardagsrummet som en snygg soffpall eller bär in den i sovrummet för att hålla den nära till hands när du behöver massage.

Utrustad med roterande 3D kulor ser den här fotmassören till att dina fötter blir behandlade precis så som du önskar. Tack vare den inbyggda värmefunktionen får dina hålfötter även koppla av. Vare sig du önskar en avkopplande vadmassage eller härlig fotmassage står den här apparaten till ditt förfogande. Med locket på kan du få vaderna masserade och med locket av kan du ge dina fötter en ordentlig massage.

Är du rädd att maskinen ska knåda fötterna för hårt? Oroa dig inte, med Future pro kan du själv ställa in hårdhetsgraden.

Med sin multifunktionalitet och stilrena utformning är denna produkt en riktig guldgruva för dig som söker efter en massageapparat som kombinerar design med funktionalitet.

Fotpall med fotmassage

Fotmassage Future Pro

Nya generationens fotmassage med stilren design som blir ett självklart inslag i hemmets inredning.

2. Massageapparaten som ger dig fotmassage med värme

Foot Massage Care II med värme från Pocitron är en innovativ och mångsidig massageapparat för fötterna som erbjuder en effektiv och avkopplande massage. Denna högkvalitativa massageapparat har utvecklats för att erbjuda en djupgående massage som kan bidra till att lindra värk och smärta i fötterna samt förbättra blodcirkulationen.

Foot Massage Care II är utrustad med tre olika massagemetoder – rullande, knådande och lufttrycksmassage, vilket ger en skräddarsydd massageupplevelse. Dessutom finns det tre olika intensitetsnivåer som du kan välja mellan för att anpassa massagen efter just dina önskemål och behov.

Den inbyggda IR värmen som tränger på djupet ger en extra avkopplande och lugnande effekt på trötta och ömmande fötter. Care II är även enkel att använda med hjälp av den enkla och tillgängliga knappsatsen, vilket gör det möjligt att justera både massageintensiteten och värmebehandlingen. Foot Massage Care II är därmed den perfekta massageapparaten för dig som står och går mycket under dagarna!

Mycket skön fotmassage apparat, med värme

Fotmassage Care II

Få en fantastisk skön fotmassage med värme och akupressurmassage under fötterna.

3. Skräddarsydd massagemaskin för fötter, ben & knän

Med Treat+ Pro Värme får du en riktigt omfattande fotmassage. Maskinen ger trötta ben och fötter nytt liv med hjälp av sina smarta funktioner! ​​Tack vare de inbyggda rullarna och luftkuddarna blir både fotsulorna och hälsenorna väl masserade.

Produkten innehåller även kulor med IR-värme som tar hand om de spända musklerna i vaderna. Massagemaskinen kan även underlätta vid knäsmärtor – det finns nämligen en skön massageinställning som masserar med luftkuddar på knäna. Du kan även vika ut knämassagen och köra den separat vilket gör att du kan anpassa massagen efter just dina unika behov.

Med sina tre justerbara styrkor för luftkuddarna och av och påslag av rullarna under fötterna är produkten mycket användarvänlig. Tack vare sin mångsidighet kan apparaten användas för fötterna, benen och knäna eller bara för benen och vaderna. Valet är ditt! Treat+ Pro är en otrolig produkt som masserar hela vägen från tårna upp till knäna. Luta dig tillbaka och njut av en fot- och benbehandling som kombinerar både tryck och värme.

Fotmassageapparat Treat Pro med värme

Fotmassage Treat+ Pro

Med Treat+ Pro får du den mest kompletta fotmassagemaskinen någonsin. Njut av en värmande massage ända från tårna upp till knäna.

Tips! Mysig fotvärmare för kalla fötter

Känner du dig inte riktigt redo att investera i en ordentlig massageapparat än? Oroa dig inte, hos oss behöver du inte få kalla fötter! Den här mysiga fotvärmaren passar både barn och vuxna och gör dina fötter varma på endast 5 minuter. Ett perfekt komplement under ruggiga höstkvällar eller kyliga vintermorgnar. Du kan enkelt reglera värmen med 3 nivåer och det avtagbara höljet går att tvätta i maskin.

Fotvärmare

Fotvärmare

Värm dina fötter under ruskiga höstkvällar och kalla vinterdagar

Kontakta oss för att köpa fotmassagemaskin idag!

Vi på Pocitron hoppas att du fick lite inspiration av produkterna ovan. Vilka fördelar en fotmassage ger och hur effektiv den är beror till stor del på vilken modell du väljer. En apparat som ger vibrerande massage går exempelvis inte lika mycket in på djupet som en knådande massage, men kan ändå vara mycket fördelaktig då den exempelvis kan öka blodcirkulationen i fötterna. En fotmassageapparat med värmefunktion är extra effektiv och kan både hjälpa till att öka blodcirkulationen och minska smärta i fötter eller vader. 

Behöver du hjälp att välja massagemaskin? Tveka inte att kontakta oss för konsultation. Tillsammans hittar vi en produkt som uppfyller just dina unika behov. 

För ytterligare inspiration och för att få prova på våra fantastiska produkter är du även varmt välkommen att besöka något av våra showrooms i Göteborg och Hallstahammar!

Trygga händer.

Över 5.000 levererade massagefåtöljer

nobelmuseet
sodersjukhuset
grona-lund
karolinska-sjukhuset
apoteksgruppen
fairtrade
enkoping-kommun
stora-enso
landstinget-uppsala
stockholms-landsting